Mistä on kyse?

Buutti Unicornsin avulla saat käyttöösi tulevien ohjelmistokehittäjien piilotetut timantit. Toteutamme tuotteesi prototyypin tai koko valmiin ohjelmistosi joustavasti ja laadukkaasti.

Buutti Unicornsin kanssa sinun ei tarvitse olla ohjelmistokehityksen asiantuntija: saat meiltä myös teknistä konsultointia, joka ennaltaehkäisee kalliita ja tarpeettomia korjauksia.

Sinulla asiakkaana pysyy kaikki oikeudet ohjelmiston muokkaamiseen ja laajentamiseen jatkossa haluamallasi tavalla, jolloin vältyt monimutkaisilta sopimusongelmilta. Unicornsin kanssa et joudu vendor-lockiin.

Prototyyppejä isompiin sovelluksiin rakennetaan kattava automaattinen testaus, mikä vähentää tulevaisuudessa löytyvien virheiden määrää sekä vähentää pitkällä tähtäimellä ohjelmistokehityksesi kustannuksia.

Laatu

Buutti tunnetaan laadukkaasta ohjelmistokehityksestä vaativien ja laajojen asiakasprojektien parissa. Meihin luottavat terveydenhuollon, ICT:n ja autoteollisuuden asiakkaat ydintoimintojensa kannalta kriittisissä projekteissa.

Nyt tämä sama asiantuntemus on saatavilla myös startup-yrityksille. Toteutamme ohjelmistoprojektisi Buutin korkeita laatuvaatimuksia noudattaen. Tuottamamme koodin kanssa pystyt helposti kehittämään palveluasi eteenpäin, eikä konepellin alta löydy ikäviä yllätyksiä tai McGyver-virityksiä.

Peetu on myös Buutin johtoryhmässä.

Miten palvelu etenee?

Tule kertomaan meille ideastasi tai projektistasi niin käydään yhdessä läpi projekti-ideasi ja suunnitellaan toteutusta. Saat meiltä arvion projektin toteutuksen hinnasta. Isompien projektien laskutus on tuntiperusteinen, jotta projektin toteutus on mahdollisimman joustavaa. Muutokset ja toiveet saadaan näin projektiin ilman monimutkaista jatkosopimusrumbaa.

Buutti hoitaa koko toteutuksen ja pitää sinut ajan tasalla haluamallasi tavalla. Projektin kehitys toteutetaan asiakaslähtöisesti moderneilla Scrum-menetelmillä: saat Minimum Viable Product -tuotteen eli mahdollisimman nopeasti markkinoille soveltuvan tuotteen itsellesi nopeasti testattavaksi ja julkaistavaksi.

Ota yhteyttä

Peetu Nuottajärvi

050 4650905

etunimi.sukunimi@buutti.com